Cute courtyard in central Wanstead

The owner of this courtyard garden in the heart of Wanstead was looking for a pretty and use-able space to maximise how he could use it. He wanted to ensure it was private, with a contemporary and clean look.

 

 

To answer this brief we installed trellis along the neighbouring boundaries, painted a dark grey colour to match the client’s shed. Large porcelain tiles were used to create a fresh and clean surface, and reclaimed Victorian bricks were used, matching the house, to make the flower-bed and edge around the shed. The existing man-hole was no problem, and a special drain cover was used to match into the porcelain tiles.

 

IMG_6676

IMG_6669

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s