Olympic Village roof garden with a view

This great apartment near the Velodrome in Stratford was a blank canvas. The client was hoping to create a space which would allow them to entertain in the summer, and capture the sunshine.

A hardwood seating area was created, with a decked area under-foot to separate the space from the rest of the paving and allow for summer BBQ entertaining.

In addition planters were created, running along the walled area, for which the client chose some lovely plants to add colour to the space.

Finally, artificial grass was added to create a further seating area, separate from the rest of the roof garden. A fantastic living space in North East London.

 

IMG_3540IMG_3554IMG_3552IMG_3547

 

IMG_6623

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s